Revision af selskaber – lovpligtig og frivillig

Et revisor-revideret regnskab giver høj sikkerhed for regnskabets rigtighed. For en række virksomheder er revision et lovkrav, mens andre virksomheder ønsker en frivillig revisorpåtegning af regnskabet.

Som Registreret Revisor udfører vi den lovpligtige revision for selskaber op til ca. 50 ansatte. Vi tilbyder naturligvis også revision for selskaber, der af egen drift ønsker den sikkerhed, som revision af regnskabet giver.

Lovpligtig revision med kvalitetskontrol

Lovgivningen stiller forskellige krav til revisionen afhængig af selskabsform og -størrelse. Som Registreret Revisor lever vi op til klare krav om kvalitetskontrol, tilsyn og løbende uddannelse, der sikrer, at du som kunde altid får den rigtige revision.

Revision giver indsigt og nye handlemuligheder

I forbindelse med revisionen får vi ofte et indgående kendskab til virksomheden, som vi også bruger i vores løbende rådgivning. Det kan åbne for ny indsigt og nye handlemuligheder i virksomheden.

Kontakt os

Anemone Revision er et mindre revisionsfirma med en høj professionel standard, hvor du altid er i fokus som kunde. Vi har kontor i Revisorhuset i Birkerød, centralt i Nordsjælland og tæt på Holte, Farum, Værløse, Ballerup, Lyngby, Allerød, mv. Her er vi en del af et stærkt fagligt revisornetværk.

Book et gratis møde om revision af din virksomhed.

Book et gratis møde