Kom godt fra start med korrekt bogføring

Vil du selv bogføre, eller skal vi hjælpe dig?

Uanset om du selv vil bogføre eller vil have os til at stå for din bogføring, er det helt afgørende, at du kommer godt fra start. For korrekt bogføring er fundamentet for en tryg økonomi i din virksomhed. Vi hjælper dig med at skabe tryghed om din bogføring med fleksible løsninger, der passer til netop din virksomheds behov.

Skal vi stå for din bogføring – helt eller delvist?

Vi står gerne for din virksomheds bogføring, når du hellere vil koncentrere dig om andre opgaver. Det giver dig sikkerhed for korrekt bogføring og letter dagligdagen for både opgaver og bekymringer.

Vi kan stå for det hele, så du blot afleverer dine bilag, eller vi kan stå for den del af opgaverne, som du har brug for hjælp til. Du betaler selvfølgelig kun for det, du har brug for. Se priser for bogføring.

Vil du selv stå for bogføringen?

Mange virksomheder ønsker selv at stå for bogføringen, men vil samtidig være sikre på, at bogføringen er korrekt. Her er den bedste sikkerhed et godt forarbejde, en realistisk arbejdsdeling og let adgang til rådgivning hos revisoren, når der opstår tvivl.

I Anemone Revision hjælper vi dig godt i gang og støtter dig undervejs, så du undgår ærgerlige fejl og dyre misforståelser. For det er både lettere og billigere at gøre tingene rigtigt fra starten.

Vi hjælper dig f.eks. med

  • At afklare, hvad du selv magter, og hvad du evt. skal have hjælp til
  • At lave en målrettet kontoplan, der passer til netop din virksomhed
  • At holde styr på deadlines for moms, skat og regnskab
  • At få styr på SKATs krav til bilag, korrekt bogføring og evt. faldgruber
  • At vælge et brugervenligt bogføringsprogram, der passer til dine behov
  • At skabe effektive forretningsgange i din bogføring

Det er afgørende, at din bogføring fungerer og overholder kravene i bogføringsloven. Derfor kan vi godt finde på at slå på tråden for at høre, om du har brug for hjælp. Vi er selvfølgelig også klar til et hurtigt svar på de spørgsmål, der opstår undervejs.

Ring for en snak

Vi har kontor i Revisorhuset i Birkerød, Blokken 90, 3460 Birkerød – centralt placeret i Nordsjælland. Her er vi også tæt på, hvis du kommer fra Farum, Værløse, Holte, Allerød, Hillerød, Lyngby m.v. Du kan fange os på tlf. 44 66 04 15 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Book et gratis møde og kom godt i gang med korrekt bogføring.

Book et gratis møde