Sov roligt med et korrekt årsregnskab

Som virksomhed har du brug for et overskueligt og professionelt regnskab, der både giver overblik for dig som virksomhedsejer og opfylder myndighedernes krav.

Årsregnskabet er et vigtigt redskab for dig som virksomhedsejer. Hos Anemone Revision er vi specialiseret i at hjælpe mindre virksomheder med op til 50 ansatte samt iværksættere og enkeltmandsvirksomheder – både med årsregnskabet og med de løbende perioderegnskaber.

Vi laver årsregnskabet og indberetter skat og moms

Vi sørger for, at årsregnskabet overholder lovgivningens krav, så du undgår problemer med myndighederne, fordi papirerne ikke er i orden. Vi hjælper dig også gerne med indberetningerne af skat og moms, så det hele bliver korrekt i første omgang.

Vi kan ikke garantere, at du sover godt om natten. Men det skal i hvert fald ikke være uklarhed om økonomien i din virksomhed, der holder dig vågen.

Hvad koster et årsregnskab? Fast lav pris for nye iværksættere

Selvfølgelig er det vigtigt at kende sine udgifter, når man er virksomhed. Det gælder også udgifterne til revisoren. Derfor giver vi gerne en fast pris på udarbejdelsen af dit årsregnskab.

Er du nystartet iværksætter eller enkeltmandsvirksomhed, tilbyder vi at lave dit første årsregnskab til en fast lav pris på kr. 5.000. For vi synes ikke, det skal være prisen, der afholder dig fra at få lavet et godt og retvisende årsregnskab.

Årsregnskabet er et værktøj til virksomhedens udvikling

Årsregnskabet er ikke bare en pligtopgave for din virksomhed. Det er den økonomiske status for din virksomhed og et vigtigt redskab i den fortsatte udvikling af din forretning.

Årsregnskabet er også et godt redskab i samarbejdet med banken, andre rådgivere eller investorer. Et professionelt årsregnskab sender et professionelt signal til dine økonomiske samarbejdspartnere.

Kan du selv lave årsregnskabet?

I nogle tilfælde kan du ifølge loven selv lave din virksomheds årsregnskab. Men vi anbefaler det ikke. For det kan hurtigt blive både dyrt og besværligt, hvis dit årsregnskab ikke lever op til lovgivningen.

Som Registreret Revisor har vi overblik over kravene i årsregnskabsloven og selskabslovgivningen, og vi følger løbende med i de forskellige ændringer på området. Derfor er det som regel en god idé at få revisoren til at udarbejde årsregnskabet, også når lovgivningen ikke kræver det.

Perioderegnskaber – et vigtigt styringsredskab

Perioderegnskaber er et vigtigt redskab til at styre og overskue virksomhedens løbende økonomi og likviditet. Vi kan hjælpe dig med at lave perioderegnskabet eller med at få lavet faste rutiner, der sikrer, at det er lettest muligt for dig at bevare overblikket over udviklingen i din virksomheds økonomi.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Vi bor i Revisorhuset i Birkerød, der danner den daglige ramme for et kompetent fagligt revisormiljø. Vi er således centralt placeret i Nordsjælland og lette at komme til, også hvis du kommer fra Farum, Holte, Hillerød, Allerød, Lyngby, Værløse, Ballerup m.v.

Få et gratis tilbud på dit årsregnskab eller andre regnskabsopgaver.

Få et gratis møde