lise anemone

Lise Anemone Andersen
Registreret Revisor

Anemone Revision - tryghed for dig og din forretning

I Anemone Revision interesserer vi os for dig og din forretning, og vi kender hver enkelt af vores kunder rigtig godt. Vi er specialiseret i at hjælpe virksomheder fra 1 til ca. 50 ansatte med at skabe tryghed om økonomien.

Du er altid den vigtigste kunde for os

Uanset om du er nystartet, på vej eller en etableret virksomhed, er det vigtigt, at du trygt kan koncentrere dig om at drive og udvikle din forretning.

Vi hjælper dig med at holde styr på bogføring, regnskaber, skat og moms, og vi giver dig den professionelle rådgivning, du har brug for, når der sker noget nyt i din virksomhed.

Vi hjælper vores kunder med at sove roligt

Vi har mere end 30 års erfaring med at sikre, at rammerne for vores kunders økonomi er i orden, så de slipper for at bruge energi på at bekymre sig om den del af opgaverne.

Flere af vores kunder har vi fulgt hele vejen fra ny iværksætter til velfunderet firma. Derfor ved vi også, hvad du skal være særligt opmærksom på i de forskellige faser af din virksomheds liv - fra opstart og udvidelser til generationsskifte og videresalg.

Anemone Revision har stor erfaring

Lise Anemone Andersen er Registreret Revisor med mere end 30 års erfaring. Hun ejer og driver Anemone Revision, der er et mindre revisionsfirma med en høj professionel standard, hvor du altid er i fokus som kunde.

Til at hjælpe sig har hun Sólvá á Brúgv, der er revisorassistent, HA (almen), og primært tager sig af bogføringsopgaver.

En del af noget større

Revisorhuset i Birkerød danner den daglige ramme om et kompetent fagligt miljø, hvor vi har let adgang til gensidig sparring med dygtige revisorkollegaer.

Vi er naturligvis også medlem af FSR, Foreningen for godkendte revisorer i Danmark. Som Registreret Revisor bliver vi løbende kontrolleret af Revisortilsynet.

Gennem foreningen ARK samarbejder vi med andre revisorer om at arrangere kurser, der holder os ajour med den nyeste lovgivning og praksis.

FSR